Kayseri Damızlık Sığır
Yetiştiricileri Birliğinin
Markasıdır.

Ürünler

Besleyici değeri çok yüksek bir besin olan sütü hayranlık uyandıran lezzetlerle buluşturuyoruz.



Hunat Yoğurt





İÇİNDEKİLER: Pastörize inek sütü,Yoğurt kültürü %3.8 ml SÜT YAĞI İÇERİR. 0 - +4 DERECE ARASINDA MUHAFAZA EDİNİZ.SON TÜKETİM TARİHİ AMBALAJ ÜZERİNDEDİR. PARTİ NO SON TÜKETİM TARİHİDİR. SÜT ÜRÜNÜ OLDUĞU İÇİN ALERJEN MADDE İHTİVA EDER Net Miktar: 3000 Gr 2000-3000 gr yoğurt yağ oranı %3.8/5000 gram yoğurt yağ oranı %3/10000 gr yağ oranı %1.5

Hunat Ayran





İÇİNDEKİLER:  Homojenize ve pastörize inek sütü,kültür,sofra tuzu (%0,6) Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri tebliğinde uygundur.Süt ürünü olduğundan alerje madde ihtiva eder En Az 1.8 0 - 4 derecede muhafaza ediniz.Üretim ve son tüketim tarihi ambalajın üstündedir.Parti No Son Tüketim Tarihidir.

Hunat Tereyağı



TEREYAĞI İÇİNDEKİLER: EN AZ % 80 SÜT YAĞI İÇERİR. PASTÖRİZE İNEK SÜTÜ KREMASI TEREYAĞI KÜLTÜRÜ, TUZ EKLENMEMİŞTİR. ALERJEN UYARISI: SÜT ÜRÜNÜDÜR. TÜRK GIDA KODEKSİ TEREYAĞı, DİĞER SÜT YAĞI ESASLI SÜRÜLEBİLİR ÜRÜNLER SADE YAĞ TEBLİĞİNE UYGUN OLARAK ÜRETİLMİŞTİR. EN FAZLA +4 C’de MUHAFAZA EDİNİZ. BESİN DEĞERLERİ 100 gr İÇİN.

ENERJİ ( kcal/ kj ) 725/3081
YAĞ ( g ) 80
DOYMUŞ YAĞ ( g ) 48
KARBONHİDRAT ( g )0,8
ŞEKERLER ( g )0.8
PROTEİN ( g )0.5
TUZ ( g ) 0

Hunat Süt

 
KAYSERİ’NİN DÖRT BIR YANINDAN TOPLANAN TAPTAZE SÜTLER AYNI GÜN SON TEKNOLOJI ILE PASTÖRIZE EDILIYOR, MIKROFILTRASYON TEKNOLOJISI ILE ZARARLI BAKTERI VE MIKROORGANIZMALARDAN ARINIYOR. İÇERISINDEKI TÜM BESIN DEĞERLERI KORUNAN %100 DOĞAL SÜT, HIÇBIR KATKI MADDESI EKLENMEDEN ÖZEL DOLUM VE KAPAK KAPATMA TEKNIĞIYLE AMBALAJLARA DOLDURULUYOR. BÖYLECE HUNAT GÜNLÜK SÜT HER ZAMAN TAPTAZE KALIYOR. ENERJI VE BESIN ÖĞELERI 100 ML IÇIN ENERJI: 242 KJ / 58 KCAL YAĞ: 3,1 G KARBONHIDRAT: 4,6 G PROTEIN: 2,8 G KALSIYUM: 280 MG

Hunat Süzme Yoğurt







Hunat Süzme Yoğurt, çok özel bir protein, kalsiyum, vitamin ve mineral kaynağı olan yoğurdun en lezzetli ve besleyici çeşitlerinden biridir. Yoğurt çeşitleri arasında en yüksek protein ve kalsiyum içeriğine sahiptir. Hunat Süzme Yoğurt %100 doğaldır, hiçbir koruyucu madde içermez. Yumuşak lezzeti ve mükemmel kıvamı ile Hunat Süzme Yoğurt’u kullanmak için birçok nedeniniz var. Hunat Süzme Yoğurt’u tek başına, tüm yemeklerin yanında afiyetle tüketebileceğiniz gibi, yemek, meze, çorba, hamur işi, tatlı yapımında, pratik atıştırmalık ve ikramlıkların hazırlanmasında kullanarak mucizeler yaratabilirsiniz.

Hunat Kaşar Peyniri



İÇİNDEKİLER 
Yağ (g),Karbonhidrat (g),Protein (g),Kalsiyum (mg),Enerji Değeri (kcal/kj),Pastörize inek sütü, peynir kültürü, tuz, peynir mayası. Kuru maddedeki süt yağı oranı en az %45’dir.100 g Hunat Kaşar Peyniri için enerji değeri 340 kcal'dir.