Kayseri Damızlık Sığır
Yetiştiricileri Birliğinin
Markasıdır.

Hakkımızda

SOFRALARINIZIN LEZZET ORTAĞI

Saf sütten lezzet dolusu ürünler Hunatta !Hunat’ın asla taviz vermediği husus; doğallık, hijyen ve kalitedir. Hunat’ın iddiasını güçlendiren asıl dayanağımız budur.Her ürünümüzün Kayseri’nin itibarının temsilcisi olduğunu biliyoruz ve her ürünümüzü özenle, özenerek Kayseri gibi güvenilir, Kayseri gibi doğal, sağlıklı üretiyoruz.




  HAKKIMIZDA

Sizi özlem duyduğunuz bu doğal lezzetlere kavuşturan Kayseri’nin öz markası Hunat, Kayseri’nin benzersiz doğallığını sofralarınıza sunar. İleri teknolojili; yıllık tereyağında 80 tonluk, yoğurtta 105 tonluk, ayranda 520 tonluk, pastörize sütte 1920 tonluk kapasiteli tesisleri ve alanında uzman çalışanları ile ayrandan, yoğurda, peynirden, tereyağına geniş lezzet yelpazesini sizlere sunuyor.

 MİSYONUMUZ

Hunat’ın ana misyonu; insan sağlığı kalite ve doğallıktır.

Çiftçimizin doğal şartlarda ürettiği kaliteli sütleri en modern şekilde işleyip, kaliteden taviz vermeden, Hunat uzmanlığı ile yüksek besin değerinde lezzetli ve doğal ürünler imal ederek güvenli ambalajında halkımızın hizmetine sunmaktır.

 VİZYONUMUZ

Hunat’ın vizyonu kendini yenileyen ve geliştiren kadrosu ile damızlık yetiştiricilerinin; bilgi, becerilerini ve refahını artırmayı öncelik edinen örgütler arası iş birliği ile Kayserinin ekonomik gelişimine katkı sağlayan, teknoloji, AR-GE yatırımları ile örgütlere örnek olmaktır.

Çiftçiden aldığımız yöresel ürünlerimizi geleneksel tatlarında üretiyoruz. İleri teknoloji kullanarak daima en iyiyi hedefliyoruz.

Birlikte bir olmayı hedefliyoruz.


 KALİTE STANDARTLARIMIZ

Hunat süt kalite standartlarında, sadece üretim aşamasında değil, süt gibi çok hassas ve değerli bir gıdanın gereği olarak tedarik ve dağıtım işlemlerinin tamamı tarafımızca yönetilmektedir.

Çiftçilerimizin daima kaliteli, saf ve temiz süt üretmeleri için, Hunat süt düzenli olarak çiftçilerimize bilgi ve becerilerini artırmak için eğitim vermektedir.

Hunat süt olarak tek hedefimiz;

Çiftçilerimizden alınan sütü doğallığından uzaklaşmadan, saf ve temiz bir şekilde işleyip sofralarınıza taze lezzetler katmaktır.